Sense productes
Ingredientes: Safata preparada amb les diferents peCes de cabrit. Conté: espatlla, torna, cuixa, mitjanes i costelles filetejades, preparades per fer brasa o planxa.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 476kj/114kcal Greixos 4g dels quals àcids grassos saturats 1,5g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria Proteïnes...
Ingredientes: Safata preparada amb costelles de xai tallades amb pal d'una en una ideal per fer a la brasa.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 1475kj/354kcal Greixos 32,4g dels quals àcids grassos saturats 15,17g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria Proteïnes 15,6g Sal 0,07g
Ingredientes: Safata preparada amb una cuixa cabrit sencera.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 476kj/114kcal Greixos 4g dels quals àcids grassos saturats 1,5g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria Proteïnes 19,3g Sal 0,08g
Ingredientes: Safata preparada amb talls transversals de la cuixa de xai. La cuixa de xai és la peça més magra, ideal tant per fer a la brasa com a la planxa.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 1475kj/354kcal Greixos 32,4g dels quals àcids grassos saturats 15,17g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria Proteïnes 15,6g...
Ingredientes: Safata preparada amb una espatlla de cabrit sencera.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 476kj/114kcal Greixos 4g dels quals àcids grassos saturats 1,5g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria Proteïnes 19,3g Sal 0,08g
Ingredientes: Safata preparada amb espatlla de xai tallada. És de les peces més magres del xai, ideal tant per fer a la brasa com a la planxa.
Ingredientes: Safata preparada amb xai de lletó d'entre 3 i 5 setmanes d'edat, tallat.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 1475kj/354kcal Greixos 32,4g dels quals àcids grassos saturats 15,17g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria0g Proteïnes 15,6g Sal 0,07g
Ingredientes: Safata preparada amb mitjanes de xai. Especejades de canals de xai de 10-12,5 kg/canal. Talls ideals tant per fer a la brasa com a la planxa.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 1475kj/354kcal Greixos 32,4g dels quals àcids grassos saturats 15,17g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria Proteïnes 15,6g...
Ingredientes: Safata preparada amb talls de pany de xai i amb torna de xai.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 1475kj/354kcal Greixos 32,4g dels quals àcids grassos saturats 15,17g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria Proteïnes 15,6g Sal 0,07g
Ingredientes: Safata preparada amb diferents parts del xai tallades i barrejades.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 1475kj/354kcal Greixos 32,4g dels quals àcids grassos saturats 15,17g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria Proteïnes 15,6g Sal 0,07g
Ingredientes: Safata preparada amb talls de diferents parts del xai, exceptuant la torna, barrejades.Informació nutricional per 100 ml/g Valor energètic 1475kj/354kcal Greixos 32,4g dels quals àcids grassos saturats 15,17g Hidrats de carboni 0g dels quals sucres 0g Fibra alimentaria Proteïnes 15,6g Sal 0,07g
Esta web no está disponible en horizontal. Por favor, gira el dispositivo en modo vertical.